Μοντέλο του Instagram διώκεται για σεξουαλική διέγερση σκύλου κατά τη διάρκεια φωτογράφησης [Video]

Ένα μοντέλο από το Instagram κατηγορείται για φερόμενη σεξουαλική διέγερση σκύλου κατά τη διάρκεια φωτογράφησης ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι αυτή είναι ότι είναι το πραγματικό θύμα.

Η Deyana Mounira δημοσίευσε ένα online βίντεο της φωτογράφησης δίπλα στην πισίνα, δείχνοντας τον εαυτό της να χορεύει με τον σκύλο που ονομάζεται Hef.

H ίδια αναφέρει ότι κατηγορείται από τον Tony Toutouni, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ρωσικού βασιλικού τεριέ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι προκάλεσε σεξουαλικά τον σκύλο του παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την αγωγή που διέταξε ο Toutouni, ο Hef είναι περίπου 1,5 μέτρο ψηλός όταν στέκεται στα πίσω πόδια του και έχει ίδιο ύψος περίπου με την  Mounira.

Ο Toutouni αναφέρει ότι η Mounira άρχισε να παίζει με τον Hef και τον προκαλούσε παίζοντας με τα γεννητικά του όργανα και αυνανίζοντάς τον, αλλά το μοντέλο επιμένει ότι ο ιδιοκτήτης του Hef ήταν αυτός που την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενθαρρύνοντας τον σκύλο του να κάνει την..επόμενη κίνηση.

H Mounira αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της μήνυσης (Εικόνα: Deyana Mounira / Instagram)

Σε ένα σημείο στο βίντεο ο σκύλος φαίνεται να ωθεί και «μάλιστα φαίνεται να τοποθετεί τα μπροστινά πόδια στους γλουτούς μου», είπε η Mounira. Το βίντεο της λήψης εμφανίζεται και στους λογαριασμούς Instagram των Mounira και Toutouni με μουσική που παίζει στο παρασκήνιο.

Αλλά σε ένα βίντεο που μοιράζεται με την ΤΜΖ, η Mounira ισχυρίζεται ότι ακούγονται οι πρωταγωνιστικοί ήχοι, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη σκύλου που φωνάζει “απλά μετακινήσε τον κώλο σου και άφησε τον να σε μυρίσει” καθοδηγώντας τον σκύλο να της την “πέσει” .

Η Mounira ισχυρίζεται ότι  o Toutouni την παρενόχλησε προφορικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Το μοντέλο ανέφερε στo ΤΜΖ ότι δημοσίευσε το βίντεο πρώτη επειδή δεν ήθελε να το δημοσιεύσει πρώτος ο Toutouni και να πάρει τη κυριότητα της κατάστασης.

«Θέλω η βιομηχανία ψυχαγωγίας και το ευρύ κοινό γενικά να γνωρίζουν ανθρώπους όπως ο Tony Toutouni, που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν με κάθε τρόπο και δεν περιορίζονται μόνο σε σεξουαλικές και ακατάλληλες πράξεις», είπε σε σχετική δήλωση της η Mounira.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση (Εικόνα: Tony Toutouni / Instagram)

Οι δικηγόροι του Toutouni δήλωσαν στo TMZ ότι: «Δεν έχει σημασία τι συνέβη στη φωτογράφηση μεταξύ της κας Mounira και του Hef, και δεν έχει σημασία ποιος προκάλεσε τι ακριβώς, το κύριο ζήτημα  είναι ότι καθώς έφευγε η κα Mounira της ειπώθηκε ρητά ότι ΔΕΝ πρέπει να δημοσιεύσει οποιαδήποτε βίντεο με τον Hef, καθώς αντικατοπτρίζει άσχημα τον πελάτη μου, ο οποίος είναι δημόσιος άνθρωπος ».

Προσθέτουν επίσης:« Αν την ενόχλησαν οι πράξεις του Hef ή του πελάτη μου, γιατί χαμογελούσε και γελούσε στο βίντεο; Γιατί έμεινε εκεί ακόμα για λίγες ώρες μετά; »

Ο Tony Toutouni μήνυσε τη Mounira για απάτη που προκάλεσε συναισθηματική δυσφορία και ζητά αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων.Δεν έχει σχολιάσει τον ισχυρισμό της Mounira ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά.

Ο Toni  Toutouni, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης γνωστού νυχτερινού κέντρου διασκέδασης με έδρα το Λος Άντζελες, έχει 1,5 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, όπου αναδεικνύει τον πλούσιο τρόπο ζωής του, λέγοντας στους οπαδούς του το bio: «Έκανα πολλά χρήματα, ώστε να απολαμβάνω άνετα τη ζωή μου και τους γράφω όλους…κανονικά.»

Πηγή: metro.co.uk