Βoxer λυπημένο και μελαγχολικό αφού παραδόθηκε σε κυνοκομείο από τον κηδεμόνα του

Υπάρχει μια αναμφισβήτητη θλίψη στα μάτια του Chuco…το Boxer  που παραδόθηκε από τον κηδεμόνα του σε κυνοκομείο στη Καλιφόρνια στις 3 Αυγούστου και δεν τον έχει επιλέξει κανείς για να τον υιοθετήσει στις εβδομάδες που πέρασαν. Οι εθελοντές που έχουν περάσει χρόνο μαζί με τον Chuco έχουν αναφέρει ότι έχει κατάθλιψη ενώ είναι πολύ ευγενικός και ήρεμος.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=Fp-SWuslS34[/embedyt]

Η σελίδα στο Facebook “Ενωμένη Ελπίδα Για Τα Ζώα”   έχει βοηθήσει στη προώθηση για την υιοθεσία του. Η ομάδα αναφέρει στα μέλη της : “Ο Chuco έχει  αριστοκρατικό στύλ και ωριμότητα, αλλά φαίνεται επίσης αρκετά κλειστός στον ευατό του από την κατάσταση του. Εχει ενδείξεις ότι δεν είχε την αγάπη και τη φροντίδα που έπρεπε να έχει, μάλλον ήταν περιορισμένος σε κάποια αυλή. Περπατά άνετα με το λουρί και ανταποκρίνεται άψογα στον συνοδό του.Είναι ευγενικός και διακριτικός.

Η ομάδα που τον φροντίζει τώρα  περιγράφει τον ιδανικό κηδεμόνα που θα ήθελαν να έχει ο Chuco και κάνει έκληση να βρεθεί κάποιος μεσήλικος ,οικογενειάρχης που θέλει να προσφέρει αγάπη και φροντίδα σε αυτά τα όμορφα και μεγάλα  μάτια.

Ολοκληρώνοντας αυτές τις τελευταίες γραμμές που γράφω μόλις είδα στην ανάρτηση του στο Facebook να αναφέρεται ότι υιοθετήθηκε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα…

Ααα ρε Chucko,,,άντε..Good Luck !!