Σπαρακτικές στιγμές από πεντάχρονο κορίτσι που βρίσκει το χαμένο τετράποδο φίλο της Flower να πωλείται μαγειρεμένος σε αγορά στο Βιετνάμ.(Σκληρό βίντεο)

Μια εικόνα έχει γίνει viral με ένα κοριτσάκι να κλαίει δίπλα στο μαγειρεμένο κατοικίδιο σκύλο της.

Η πέντε ετών κοπελίτσα λέγεται ότι ζεί σε ένα χωριό στο βόρειο Βιετνάμ.

Έχασε το σκυλάκι της με το όνομα Flower όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν λίγες μέρες.

Έψαξε να το βρεί αλλά μάταια,,,τυχαία το βρήκε σε μια καντίνα που πουλάει μαγειρεμένο κρέας σκύλου.Little Girl Spots Her Missing Dog Roasted

Αυτή είναι μια στιγμή εφιάλτης για κάθε ιδιοκτήτη σκύλου: Η αναγνώριση του χαμένου αγαπημένου τετράποδου φίλου να σερβίρεται ψημένο και έτοιμο προς κατανάλωση.

Η εικόνα του μικρού κοριτσιού κάνει το γύρο του κόσμου σύμφωνα με τη  δημοσίευση  του People’s Daily Online

Το αγνώστων στοιχείων κοριτσάκι φέρεται να ζει σε επαρχιακή πόλη στο Βόρειο Βιετνάμ και είχε το σκυλάκι με το όνομα Flower κοντά της για 3 χρόνια και έπεσε σε βαθιά θλίψη όταν εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια αναζήτησης αλλά μάταια. Λίγες μέρες αργότερα, όταν το παιδί πέρασε κοντά από μια καντίνα πώλησης σκυλίσιου κρέατος , αναγνώρισε αμέσως το σκυλί που ήταν στον δρόμο και ήδη μαγειρεμένο.

“Αυτός είναι ο Flower” φώναζε το κοριτσάκι. Η εικόνα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ραγίζει τη καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων αναφέρει η Daily Mail που αναδημοσιεύει την είδηση.

Θρήνος και τραγωδία για ένα πεντάχρονο κοριτσάκι φέρει και την έκκληση για την απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος σκύλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ-> Βίντεο με σκληρές εικόνες από τη πηγή δημοσίευσης 

Το κρέας σκύλου θεωρείται λιχουδιά σε πολλές ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβάνοντας  τη Κορέα, το Βιετνάμ και την Κίνα.

Ένα ντοκιμαντέρ του Channel 4, το περασμένο φθινόπωρο, αποκάλυψε ότι οι επτά τόνοι ζωντανών σκύλων  αποστέλλονται στην πρωτεύουσα Ανόι κάθε μέρα από έναν χασάπη που αναφέρει ότι σκοτώνει πάνω από 30 σκυλιά τη μέρα.

Και στη χώρα μας προβλήθηκε πρόσφατα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ από το Vice , προκαλώντας τον αποτροπιασμό μας και αρκετών κυνόφιλων.

Πολλά από αυτά τα σκυλιά είναι κατοικίδια και “εξαφανίζονται” από κήπους και βεράντες συνήθως τη νύχτα.