Σκύλος ψάχνει για σένα! Πρωτοποριακή τεχνολογία στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων.[VIDEO]

Πόσο είναι αυτό το σκυλάκι στη πινακίδα; 

Ο Barkey μετακινείται στη ψηφιακή  πινακίδα και ακολουθεί τους πελάτες του εμπορικού κέντρου East London’s Westfield Stratford  στο Λονδίνο για την εκστρατεία “Ψάχνει για σένα”

Αυτοί που ασχολούνται με αδέσποτα, καταφύγια και υιοθεσίες ζώων γνωρίζουν πολύ καλά ότι ένα ζώο  που ψάχνει σπίτι έχει περισσότερες πιθανότητες να υιοθετηθεί όταν το βλέπουν άνθρωποι.

Τα καταφύγια ζώων δεν είναι πάντα οι χώροι που θα επισκεφτούν αρκετοί άνθρωποι στην αναζήτηση ενός τετράποδου φίλου.

Η ίδεα σχεδιάστηκε από την OgilvyOne’s για τη προώθηση των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων της Φιλοζωϊκής Battersea Dogs and Cats Home

Ένα τσιπ τοποθετείται κρυφά σε φυλλάδια που διανέμονται στους καταναλωτές, ο σκύλος τότε κοιτάει και αρχίζει να ακολουθεί τον υποψήφιο νέο κηδεμόνα του από πινακίδα σε πινακίδα.

barley2

“Η Battersea δραστηριοποιείται σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο , και αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο για να επιλέξουν οι άνθρωποι να σώσουν ένα σκύλο”, λέει ο Carly Whyborn, επικεφαλής των επιχειρήσεων στη Battersea.

“Χρησιμοποιούμε τη πρωτοποριακή τεχνολογία με έναν τρόπο που δεν έχει δει ποτέ κανένας πριν, και ελπίζουμε ότι περισσότερα εγκαταλελειμμένα ζώα μας θα καταφέρουν να βρούν σπίτια με αγάπη εξαιτίας της”

Η OgilvyOne δούλεψε στο project με τις Framestore, RFIDiom and Exterion Media. Το 2λεπτο βίντεο της καμπάνιας είναι παραγωγή της Creation Company Film.

To concept της  Battersea είναι απλό, με τη χρήση της τεχνολογίας θέλει να υπενθυμίσει στους Βρετανούς τη μαγεία που μπορεί να φέρει ένα κατοικίδιο στην ζωή των ανθρώπων.

Ο Barley έχει βρεί ήδη καινούργιο κηδεμόνα,αλλά η Battersea και άλλοι οργανισμοί διάσωσης ζώων έχουν πολλά σκυλάκια και γατάκια που θάθελαν να σε ακολουθήσουν σπίτι στη πραγματικότητα… Πρωτοποριακή τεχνολογία στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων

Via:adweek.com