Σκύλος έπεσε από αεροπλάνο κατά την απογείωση και σκοτώθηκε 

Ένας σκύλος έπεσε από αεροπλάνο και σκοτώθηκε τη Παρασκευή κατά τη διάρκεια απογείωσης αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Blue Grass στο Lexington των Ηνωμένων Πολιτειών

 Υπάλληλοι του αεροδρομίου ανέφεραν ότι αρχικά υπήρξε σύγχυση για το τι συνέβη  ενώ στην αρχή  πίστευαν ότι άλλα δυο κουτάβια έπεσαν από το αεροπλάνο.

Η γυναίκα που οργάνωσε το ταξίδι ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι WKYT ότι η σκυλίτσα Νάλα και τα πέντε κουτάβια της θα ταξίδευαν για τον Καναδά μετά τη διάσωσή τους στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 11.45. Ένας πιλότοςμετέφερε τα σκυλιά με ιδιωτικό αεροπλάνο για τον οργανισμό PilotsNPaws .

Ο οργανισμός αυτός συνδέει εθελοντές πιλότους και οργανώσεις διάσωσης για να βοηθήσουν στη μεταφορά ζώων σε ολόκληρη τη χώρα.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε πριν από λίγο , ότι μετά την απογείωσή του αεροπλάνου μια πόρτα κάτω από το επίπεδο άνοιξε και η Νάλα έπεσε σε κοντινή περιοχή.

Η γυναίκα που κανόνισε το ταξίδι πιστεύει ότι ένα  μαντήλι που φορούσε η Nala ενδεχόμενα να είχε πιαστεί στη πόρτα με αποτέλεσμα να μείνει ανοιχτή. Λέει ότι και ο πιλότος είναι συγκλονισμένος με το θάνατο της Nala. Τα κουτάβια είναι όλα σώα και επέστρεψαν στο Lexington.

 

Via :www.wkyt.com