Ωραίος τρόπος προσέγγισης αδέσποτου και φοβισμένου σκύλου

Όταν η Αμάντα έμαθε για έναν χαμένο, αδέσποτο σκύλο που τριγυρνούσε σε μια εγκαταλελειμμένη κατασκήνωση κοντά στην Ουάσινγκτον, μαζί με την φίλη της Ντίλαν, αποφάσισαν να πάνε στο σημείο για να τον βοηθήσουν.

 Τα δύο κορίτσια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ηρωίδες… δημοσίευσαν στη συνέχεια φωτογραφίες από την προσπάθεια τους να σώσουν τον «Μπερ», το αδύνατο και φοβισμένο σκυλί που δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει.

Αρχικά η Αμάντα και η Ντίλαν προσπάθησαν να δελεάσουν το σκυλί προσφέροντας του λίγη τροφή. Δεν τα κατάφεραν όμως να κερδίσουν έτσι την εμπιστοσύνη του.

Ο Μπερ παρέμεινε απόμακρος και πολύ φοβισμένος. Την επόμενη μέρα όταν ξαναγύρισαν, βρήκαν τον Μπερ στο ίδιο σημείο. Προσπάθησαν και πάλι να τον φέρουν κοντά τους με λίγο φαγητό. Μάταια όμως. Τότε συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να γίνουν πιο δημιουργικές. Πολύ πιο δημιουργικές!

 Η Αμάντα έπεσε στο έδαφος προσποιούμενη ότι τραυματίστηκε και ότι έχει ανάγκη από βοήθεια. Ταυτόχρονα, όση ώρα ήταν στο έδαφος, προσπαθούσε σιγά σιγά να συρθεί προς το μέρος του. Μετά από μια ολόκληρη ώρα η Αμάντα είχε πλησιάσει αρκετά τον Μπερ.

Κάθε φορά που ο σκύλος άρχιζε να γαβγίζει και να διαμαρτύρεται για την παρουσία της, η Αμάντα βογκούσε και μιλούσε με σιγανή φωνή για να τον ηρεμήσει.

Εκατοστό εκατοστό η Αμάντα κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά του και τότε… ο Μπερ ήρθε και ξάπλωσε δίπλα της!

Για δύο ώρες, η Αμάντα και ο Μπερ παρέμειναν ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο μέχρι που η Αμάντα κατάφερε να του περάσει ένα λουρί στο λαιμό του. Ο Μπερ δεν διαμαρτυρήθηκε. Ήξερε ότι δίπλα στην Αμάντα ήταν ασφαλής.

Σήμερα ο Μπερ βρίσκεται στο δρόμο προς την ανάκαμψη χάρη στα δυο πολύ ευγενικά κοpίτσια. Λόγω της φιλικότητάς του, η Αμάντα και η Ντίλαν πιστεύουν ότι χάθηκε από την οικογένειά του.

Προσπάθησαν να βρουν τους ιδιοκτήτες του, αλλά η έρευνα τους δεν απέφερε κανένα αποτέλεσμα. Οι ίδιες δηλώνουν ότι αν τελικά δεν καταφέρουν να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες του, θα τον υιοθετήσουν οι ίδιες!

Η ιστορία του Μπερ είναι μια καταπληκτική ιστορία που αξίζει να την διαβάσουν και άλλοι!

 Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους αγαπούν τους πιστούς μας φίλους!

# Ωραίος τρόπος προσέγγισης αδέσποτου και φοβισμένου σκύλου

Via