Κως: Κοντά στο Μαρμάρι οι τουρίστες βρήκαν σκελετωμένα από ασιτία σκυλιά να περιφέρονται γεμάτα τσιμπούρια

Κοντά στο Μαρμάρι της Κω στις 19 και 20 Ιουλίου 2015 τουρίστες εντόπισαν τα τρία σκυλιά που βλέπετε στις φωτογραφίες να περιφέρονται σκελετωμένα, αφυδατωμένα και γεμάτα τσιμπούρια.

«Οι τουρίστες που τα βρήκαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως ένας πολιτισμένος λαός, μπορεί να παρακολουθεί αυτά τα ζώα να αργοπεθαίνουν στο δρόμο και να μην κάνει τίποτα» εξήγησε στο zoosos η Susan Mc Grane υπεύθυνη του φιλοζωικού συλλόγου «ΑnimalRescueKos». Σύμφωνα με την κα McGraneοι επισκέπτες βρήκαν τα δύο μαύρα σκυλιά χθες ενώ σήμερα εντοπίστηκε η καφέ σκυλίτσα η οποία είναι στην ίδια άθλια κατάσταση.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κακοποίησης που βίωσαν αυτά τα ζώα εξαιτίας της αδιαφορίας των κατοίκων του νησιού που είναι βέβαιο ότι τα έβλεπαν να περιφέρονται σαν ζωντανά σκιάχτρα.

Τα τσιμπούρια στα κορμιά των ζώων είναι εκατοντάδες και οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν θα δείξουν αν πάσχουν και από κάτι άλλο.

Ο σύλλογος «ΑnimalRescueKos» εξαιτίας και των δυσμενών οικονομικών συνθηκών ζητάει την συνδρομή μας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην φροντίδα τους.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε μέσω Paypalτο email είναι το εξής: animalrescuekos@yahoo.com, αν μένετε στο νησί και θέλετε να βοηθήσετε στο έργο του A.R.K. καλέστε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6976388466.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης των ζώων που ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

Πηγή: zoosos.gr