Κομοτηνή: Πέταξε δηλητηριασμένα μπιφτέκια στο μπαλκόνι για να εξοντώσει τον σκύλο

Στη διασταύρωση των οδών Νεαπόλεως και Φιλήμονος στην πόλη της Κομοτηνής οι ένοικοι ενός διαμερίσματος, που βρίσκεται σε ημιώροφο, βρήκαν στο μπαλκόνι τους σήμερα το πρωί δηλητηριασμένα μπιφτέκια που κάποιος πέταξε εκεί για να εξοντώσει τον σκύλο τους.

Οι άνθρωποι αφού μάζεψαν την φόλα ενημέρωσαν την Φιλοζωική Κομοτηνής και ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Γκουδουσίδης κατήγγειλε το έγκλημα και στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία.

Ο κ. Γκουδουσίδης εξήγησε στο zoosos.gr πως τους τελευταίους μήνες την περιοχή του Ο.Σ.Ε. έχουν εντοπιστεί νεκρά από φόλες 16 σκυλιά και πάρα πολλές γάτες και αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα σ’ ένα μήνα που με δηλητηριασμένη τροφή κάποιος προσπαθεί να εξοντώσει αδέσποτα και οικόσιτα κατοικίδια.

BiftekiaFolasKomotini (2)

Παντού στην Ελλάδα τα ζώα εξοντώνονται συστηματικά με φόλες που παρασκευάζουν οι άνθρωποι.

Ο κ. Γκουδουσίδης εξοργισμένος από την τακτική του δολοφόνου επισημαίνει: «Διανύουμε μια περίοδο δύσκολη, άνθρωποι χάνουν τις δουλείες τους, φεύγουν από τη χώρα τους, κοιμούνται στα παγκάκια, αυτοκτονούν, ψάχνουν στα σκουπίδια, πεθαίνουν από την πείνα… όμως εμάς εδώ στην Κομοτηνή φαίνεται κάποιους να μην τους αγγίζει.

Στην περιοχή του σταθμού για ακόμη μια φορά, η τέταρτη σε ένα μηνά, κάποιος κομπλεξικός, ένα τέρας της φύσης, ένα ηλίθιο ον, ένα σκουπίδι, ένα μηδενικό, προτίμησε να αγοράσει κιμά, να πλάσει μπιφτέκια, να βάλει δηλητήριο μέσα και να τα ψήσει…

Αντί να προσφέρει ένα πιάτο αγάπης σ’ έναν συνάνθρωπο του, τέτοιες δύσκολες μέρες, προτίμησε να σκορπίσει τον θάνατο στα αδεσποτούλια… Μάλιστα είχε και το θράσος να τα ρίξει σε αυλές και μπαλκόνια σπιτιών που είχαν ζώα!».

Ο αριθμός των ζώων που έφαγαν τα δηλητηριασμένα μπιφτέκια – που ο δράστης σκόρπισε – παραμένει άγνωστος και αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

zoosos.gr