ΚΟΕ : Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων 19-21 Ιουνίου Μαραθώνας

Σε εξέλιξη βρίσκονται  3 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων (CAC-CACIB & Greek Winner Show 2015 & Αναγνώριση) που διοργανώνει ο ΚΟΕ (Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος)  στον Μαραθώνα Αττικής και αύριο Κυριακή ολοκληρώνεται η τελευταία μέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kynology.gr  με την συμμετοχή 444 καθαρόαιμων σκύλων ολοκληρώθηκε χτές  η πρώτη μέρα της …τριλογίας των εκθέσεων που διοργανώνει ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος στον Μαραθώνα από 19 έως 21 Ιουνίου.

Πολυπληθέστερη φυλή σε συμμετοχές ήταν ο Γερμανικός Μπόξερ με 25 συμμετοχές και ακολούθησαν  τα Ροτβάιλερ και τα Σνάουτσερ Μινιατούρα με 20 περίπου συμμετοχές.

 Η έκθεση που ξεκίνησε στις 19.00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 02:30 ήταν εξαιρετική, σε ότι αφορά την διοργάνωση, αν και δεν έλειψαν τα μεμονωμένα προβλήματα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως τα Κάβαλιερ δεν διαγωνίστηκαν καθόλου!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και Καλύτερος Έκθεσης αναδείχτηκε  ένα Επανιέλ Μπρετόν (!) ο Loqo dnd Serbia Επανιέλ των  Αθ. Θεοχάρη –Γιάννη Φραγκίδη ενώ τις επόμενες θέσεις κατέκτησαν ένα Ουίπετ, ένα Αμερικανικό Ακίτα και ένα Αγγλικό Μπουλντογκ.

Η εκθέσεις του Σαββατοκύριακου ξεκινούν στις  18.00

Οι καλύτεροι Έκθεσης:

Loqo dnd Serbia Επανιέλ Μπρετόν ιδ. Αθ. Θεοχάρης –Γιάννης Φραγκίδης
Absolute Mann Betty Boop Oυίπετ ιδ, Manni Fabrizio
Μynyddhaf’s  King of the Ring, Αμερικάνικος Ακίτα ιδ. Βασίλειος Πανόπουλος
Soul Guardian Atlas Αγγλικός Μπούλντοκ. Iδ. Εμ Ματσάκης.

 

kynology.gr 

Ο χώρος διεξαγωγής των εκθέσεων 

Οι εκθέσεις στο Facebook