Κάηκε το σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα και ο σκύλος της οικογένειας εξαφανίστηκε [Video]

Νέο χτύπημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την επίθεση στον Γιάννη Τσαχειλίδη, καθώς το πρωί της Τετάρτης (9/11) το σπίτι του αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα, τυλίχθηκε στις φλόγες από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Την ίδια ώρα ο Μπίκας μαζί με τους Καλύβα, Τσαχειλίδη βρισκόταν στην ΕΠΟ προκειμένου να ανακαλέσει την παραίτηση του μετά τα όσα είχαν γίνει με τον Γιάννη Τσαχειλίδη. Εκείνη τη στιγμή ο Μπίκας ενημερώθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία πως το σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδικής τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το γεγονός ότι η φωτιά άρχισε από το μπαλκόνι και ότι το λυκόσκυλο της οικογένειας εξαφανίστηκε (!) δείχνουν πως η πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα δεν ήταν ατύχημα, αλλά αποτέλεσμα εμπρησμού.

Επίσημο πόρισμα ακόμη δεν υπάρχει από τις αρχές, ωστόσο δύο στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια δείχνουν πως η πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα δεν ήταν ατύχημα, αλλά αποτέλεσμα εμπρησμού.
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=bTTCFtlV8PE[/embedyt]
Πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά άρχισε από το μπαλκόνι της οικίας του στη Χαλκιδική, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στην εκτίμηση ότι πρόκειται για εμπρησμό, καθώς αν επρόκειτο για κάποιο τυχαίο περιστατικό (π.χ. βραχυκύκλωμα) η εστία της φωτιάς θα ήταν εντός του σπιτιού.

Επιπλέον, το λυκόσκυλο της οικογένειας Μπίκα εξαφανίστηκε! Δεν έχουν βρεθεί ίχνη του, ούτε υπάρχουν αποδείξεις ότι κάηκε στην πυρκαγιά. Εικάζεται, συνεπώς, πως οι εμπρηστές φρόντισαν να απαλλαγούν από την παρουσία του για να διευκολυνθεί το έργο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ζημιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 150.000 ευρώ, συνεπώς μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκα ξέσπασε μετά το συμβάν αυτό, βάζοντας ακόμα και τα κλάματα στην ΕΠΟ ενώ είναι δεδομένο πως δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με την διαιτησία.

Πηγές:sport24.gr|gazzetta.gr