Είμαστε η πλειοψηφία – Pit Bull The Majority Project

Υπάρχουν εκατομμύρια κηδεμόνες Pit Bull στη Βόρεια Αμερική που ζούν ευτυχισμένα και ήρεμα μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Οικογένειες σαν και αυτές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

Είμαστε η πλειοψηφία! 

Πιθανόν έτσι είσαι και εσύ, ο συνάδελφος σου,οι γείτονες και οι φίλοι.

Και σίγουρα αυτοί είναι η πλειοψηφία.

Δυστυχώς όμως δεν είναι από αυτές τις ιστορίες που βλέπεις κάθε μέρα.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Animal Farm Foundation (AFF) θέλει να το αλλάξει αυτό.

Η καινούργια τους πρωτοβουλία “The Majority Project”, (Είμαστε η Πλειοψηφία) είναι μια φωτογραφική συλλογή από κηδεμόνες σκύλων bully – όχι διαφορετική από τον οποιονδήποτε κηδεμόνα σκύλου- με τα αγαπημένα τους σκυλιά , με χαμόγελα από το καναπέ και με παιχνίδια από το κήπο τους, με τη καθημερινότητα τους και μακριά από τα στερεότυπα και τις διακρίσεις που παρακολουθούμε συχνά πυκνά πολλοί από εμάς.

Ωραία φάση παίδες . Θέλουμε και μεις να συμμετέχουμε!

Για να συμπεριληφθείτε στη κατάταξη μπείτε στο themajorityproject.com, εκτυπώστε και φτιάξτε το δικό σας “I am the MAJORITY” σλόγκαν. Μετά τραβήξτε μια φωτογραφία με το “bully” σας.

Κάποιες φωτογραφίες θα επιλεχθούν για να εμφανιστούν στο δημόσιο ανακοινωθέν με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό και bully κηδεμόνα Jon Bernthal  για την αύξηση της ευαισθητοποίησης.

Όπως αναφέρει η AFF, η νομοθεσία για τη συγκεκριμένη φυλή (BSL) στην Αμερική προκαλεί διακρίσεις εις βάρος των κηδεμόνων σκύλων που βασίζεται στην εμφάνιση του σκύλου και όχι σε άλλα κριτήρια.

Αν και πολλές πόλεις στην Αμερική έχουν αρχίσει να καταργούν τη σχετική νομοθεσία η BSL εξακολουθεί να παραμένει σε ορισμένες κοινότητες, (η AFF παρέχει έναν εύχρηστο νομοθετικό χάρτη για τη φυλή ανα περιοχή,animalfarmfoundation.org).

Βάση των αναμενόμενων αποτελεσμάτων, η συντριπτική πλειοψηφία των κηδεμόνων Pit Bull αγαπούν και νοιάζονται για τα κατοικίδια ζώα τους με υπεύθυνο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης συντήρησης του ελέγχου και περιορισμού των σκύλων τους.

Προσεγγίζοντας ανεξάρτητα όλους υπεύθυνους κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων θα δημιουργήσουμε κοινότητες που είναι αξιοπρεπείς και ασφαλείς.

moderndogmagazine.com

Ακολουθήστε μας στο: FacebookTwitterGoogle+,  Pinterest και YouTube