Η Jane Fonda στα 77 της με το καινούργιο της σκυλάκι

Η Jane Fonda  πλέον είναι αχώριστη με ένα Coton De Tulear που επέλεξε μετά την απώλεια του αγαπημένου της Golden Retriever το 2011.

 Το Σάββατο η 77 χρονη ηθοποιός ,της οποίας η  σειρά  Grace And Frankie έχει προταθεί για Emmy , συνελήφθει από το φακό με τη νέα τετράποδη παρέα της να κυκλοφορεί για ψώνια στο Μπέβερλι Χιλς.

Her best friend: Jane Fonda and her dog Tulea were spotted on Saturday as they went for a stroll through Beverly Hills

Casual Saturday: The 77-year-old donned a loose-fitting red tunic as she and her furry friend walked along

Incognito: The Grace And Frankie actress also wore a straw Gucci hat and a pair of chic designer shades

Η Jane Fonda με το σκυλάκι της σε γεύμα στο Hollywood

 Σε ανάρτηση της  σε blog post  το 2011, η Jane αναφέρει πόσο κολλημένη ήταν με την φυλή Golden Retriever αλλά μετά από αρκετές απώλειες που της ράγισαν την καρδιά σε συνδιασμό με το γεγονός ότι τα  μεγαλύτερου μεγέθους σκυλιά δεν την βολεύουν για να ρυθμίζει το πρόγραμμα της αντίστοιχα αυτή τη φορά αποφάσισε να επιλέξει κάτι διαφορετικό.

Αναφέροντας την σχέση της με το Tulea η Jane έγραψε: “Την παίρνω σχεδόν παντού μαζί μου και όταν δεν είναι δίπλα μου κάτι παθαίνω,είναι ένα φυσικό πράγμα.”

“Καταλαβαίνει πότε θα βγώ χωρίς αυτήν και κάθεται όλη την ώρα σε μια γωνιά και με περιμένει”

Η Jane Fonda στη κωμωδία Grace and Frankie
Όταν δεν είναι σε βόλτες με τη πιστή τετράποδη φίλη της η Jane συνεχίζει να δουλεύει.

Legendary career: Spanning multiple decades, Jane has one of the most celebrated careers in Hollywood and she continues to work; the actress is spotted here in May at Cannes 

Μια θρυλική καριέρα: Για αρκετές δεκαετίες η Jane έχει μια λαμπρή σταδιοδρομία  στο Χόλιγουντ ενώ συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εργάζεται. Εδώ είναι το  Μάϊο στις Κάννες.

More than just an actress: In addition to acting, Jane has made a name for herself as a fitness guru and a political activist; the actress appears in this photo in 1970 at University of New Mexico as she discussed the Kent State shootings and the Vietnam war with students

Κάτι παραπάνω από μια ηθοποιό: Εκτός από την υποκριτική η Jane είναι γνωστή επίσης σαν γκουρού διατροφολόγος και πολιτική ακτιβίστρια. Στη παραπάνω φωτογραφία η ηθοποιός εμφανίζεται το 1970 στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού να συζητά για το πόλεμο του Βιετνάμ με φοιτητές.

Από πρωταγωνίστρια στη σκηνή μέχρι τον πολιτικό ακτιβισμό η Φόντα παραμένει ένα από τα διάσημα αστέρια  του Χόλιγουντ.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες  με χαρακτηριστικές τις: “Klute” το 1971 και “Coming Home” το 1978 όπου και κέρδισε και στις δύο βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού.

Εκτός από τη συμμετοχή της στη σειρά Grace and Frankie η Jane θα εμφανιστεί επίσης στο  Fathers And Daughters μαζί με μια σειρά από αστέρες του Hollywood όπως : Aaron Paul, Russell Crowe, Dian Kruger και Amanda Seyfried.

Animal lover: Prior to Tulea, Jane had multiple Golden Retrievers; the actress is seen here in May at Cannes

H φιλόζωη Jane Fonda πριν το Tulea είχε στη συντροφιά της  αρκετά Golden Retrievers. Η ηθοποιός στη φωτογραφία είναι το Μάϊο στις Κάννες .

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα για : Coton De Tulear / Κοτόν Ντε Τουλεάρ