Ένα σκυλόσπιτο σε φιλόξενο μέρος από τον άνθρωπο,για τα αδέσποτα ζώα στη Νέα Πεντέλη

Τρία νέα παιδιά με μεράκι,διάθεση ψυχής,αγάπης και φροντίδας δημιούργησαν ένα φιλόξενο μέρος από τον άνθρωπο-για τα αδέσποτα ζώα σε γειτονιά της Νέας Πεντέλης.

Έφτιαξαν ακόμα και ένα πανέμορφο σπίτι από ξύλο,με χρώματα, στύλ και μηνύματα ελπίδας για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου.

Ένα σπίτι που θα βρίσκουν παρέα, αγάπη,φαγητό και στέγη για το χειμώνα που έρχεται τα άμοιρα ζώα.

SkylospitoPentelis (2)

Μόνιμη σκέψη των ενεργών φιλόζωων κάθε χειμώνα/καλοκαίρι,που τώρα χαίρονται και δεν ανησυχούν για τα αδέσποτα ζωάκια στη γειτονιά των παιδιών στη Νέα Πεντέλη Αττικής.

Ο Άγγελος, η Πολυδώρα και ο Γιώργος , έκαναν πράξη αυτό που θα πρέπει να κάνει κάθε αρμόδια κρατική αρχή.

Η ενημερωτική πινακίδα δίπλα από το σκυλόσπιτο αναφέρει: “Αγαπητέ Διαβάτη στη διαδρομή σου συναντάς τους αδέσποτους φίλους μας. Αυτή η κατασκευή φτιάχτηκε γι’ αυτούς. Στο εσωτερικό της έχει τροφή για να μην πεινούν και νερό για να μην διψούν.Προσφέρει προστασία από τη βροχή και τον αέρα. Αν θες να βοηθήσεις και για τη δική τους ασφάλεια, άφησε τους συσκευασμένη ξηρά τροφή. Αν πάλι συνοδεύσεις σκύλο, σε παρακαλώ μην τον αφήσει να φάει ή να πιεί. Προορίζονται για λιγότερο τυχερά ζώα από το δικό σου.”SkylospitoPentelis (3)

Ο Άγγελος  γράφει στο Facebook:

” Άλλη μια σκέψη που έγινε πράξη.Από σήμερα τα αδέσποτα της γειτονιάς μου έχουν το δικό τους όμορφο χώρο όπου θα βρίσκουν φαΐ,νερό και προστασία από βροχή και αέρα.Δεν θα γινόταν τόσο ασφαλής κατασκευή αν δε βοηθούσε η Πολυδώρα,δε θα γινόταν τόσο όμορφη αν δε βοηθούσε ο Γιώργος.Σας ευχαριστώ.H καρδιά που ζωγραφίσαμε,σήμα της ομάδας καλλιτεχνών One Love ,δίνει το μήνυμα spread the love.Το δεντράκι,σήμα του σωματείου Πεντέλη 2.0 Social Polis,δίνει το μήνυμα “Δε διαθέτουμε χρόνο,διαθέτουμε ψυχή.”

Υ.Γ. Ελπίζω να δω και άλλες τέτοιες κατασκευές στις γειτονιές. Προωθήστε..

«Η συμπεριφορά μας προς τα ζώα αντανακλά τον πολιτισμό μας. Είσαι άνθρωπος, θυμήσου ποιος είναι ο καλύτερος φίλος σου».

Ένα σκυλόσπιτο σε φιλόξενο μέρος από τον άνθρωπο,για τα αδέσποτα ζώα στη Νέα Πεντέλη

 

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube