Έλεος με την παραπληροφόρηση για κτηνοβασίες

Πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με τίτλο “Σοκ! Εξάγουν σκυλιά από την Πάτρα στη Γερμανία για κτηνοβασία” αναστατώνουν και πάλι το φιλοζωϊκό περιβάλλον στη χώρα μας. Τα δημοσιεύματα λένε ότι υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες που ερευνούν οι αρχές για αρπαγή αδέσποτων σκύλων από την πόλη της Πάτρας με σκοπό να μεταφερθούν στη Γερμανία και να χρησιμοποιηθούν από κτηνοβάτες σε «οίκους ανοχής» με ζώα.

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, προβάλλουν την δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας των αδέσποτων στο εξωτερικό.

Σε σημερινή ανάρτηση στο Facebook  η Ενεργή Κοινωνία ΟΛΩΝ των Πολιτών για την Προστασία ΟΛΩΝ των Αδέσποτων Ζώων αναφέρει :

Ειλικρινά αν ξαναδιαβάσουμε σχόλιο που διαδίδει ψευδώς οτι ΔΗΘΕΝ η κτηνοβασία είναι νόμιμη στη Γερμανία όταν απο το 2013 υπάρχει ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ στη χώρα αυτή θα αρχίσουμε να πιστεύουμε οτι …. όντως τελικά μας ψεκάζουν!!

Έλεος βρε παιδιά!! Πως πιστεύετε οτι δ[ηποτε σας σερβίρει κάποιος ποντάροντας στην άγνοια σας!! Έλεος δηλαδη!!
Δείτε μόνοι σας τις χωρες που έχουν απαγορεύσει την κτηνοβασία με νόμο και δείτε οτι μέσα σε αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ενώ υπάρχει μέχρι και η Γκάνα!!

Ορίστε ιδού ο νόμος ο ΙΔΙΟΣ που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ από το 2013: διαβάστε ε΄δω http://www.gesetze-im-internet.de/tierschg/BJNR012770972.html

Ιδού τι αναφέρει το wikipedia για τη Γερμανία: διαβάστε εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia_and_the_law

Ιδού τι αναφέρει το BBC από το 2012: διαβάστε εδώhttp://www.bbc.com/news/world-europe-20523950

Ιδού τι αναφέρει η PETA για τη νομοθεσία στην Γερμανία: διαβάστε εδώ http://www.peta.de/zoophilie-sodomie-oder-der-sexuelle-missbrauch-von-tieren#.VdNR3LLtmkp

Μην ξανακούσουμε λοιπόν ασύστολα ψεύδη περί νόμιμης κτηνοβασίας και να μην ξανακούσουμε οτι δήθεν υπάρχει εκεί παράνομα (γιατί τώρα το γύρισαν οι προπαγανδιστές οτι δήθεν δεν αναφερόντουσαν σε νόμιμες αλλά σε παράνομες κτηνοβασίες) γιατί εδω στην ΕΛΛΑΔΑ οι κτηνοβασίες βρίθουν και μάλιστα χωρίς νόμο να τις απαγορεύει!!
Μήπως να μην υιοθετούνται ούτε στην Ελλάδα τότε τα ζώα;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ;;;

Ξεμπροστιάζεστε!!

Δείτε σχετικά:

 

 

IMG_5931