Τα “αγκαλιασμένα σκυλιά” σώθηκαν 2 ώρες πριν την ευθανασία

Η δύναμη του internet έκανε το θαύμα της για δυο τετράποδους πιστούς φίλους του ανθρώπου.

Τα “αγκαλιασμένα σκυλιά” διάσημα από το καλοκαίρι που πέρασε τελικά υιοθετήθηκαν από το καταφύγιο και γλύτωσαν την ευθανασία.

Το ημίαιμο κυνηγόσκυλο 11 μηνών με το όνομα  Κάλα και η ημίαιμη, φυλής Boxer Κίρα ενός έτους, παρέμεναν στο καταφύγιο διάσωσης αδέσποτων ζώων σε αγροτική περιοχή της Georgia των Η.Π.Α και τελικά γλύτωσαν τη ζωή τους αφού υιοθετήθηκαν μόλις δύο ώρες πριν γίνει η ευθανασία.

Η φιλοζωϊκή οργάνωση Angels Among Us Resue Pet ανακοίνωσε τη Δευτέρα στο Facebook ότι τα δύο σκυλάκια υιοθετήθηκαν από μια γυναίκα που έχασε πρόσφατα τα δύο ηλικιωμένα σκυλιά της και είχε διαβάσει πρόσφατα στο διαδίκτυο για την ιστορία της Κάλα και της Κίρα.

THE NEWS IS OUT!!! Hi everybody! Remember us??? Our big story was just on the news. Did you catch it? Well, in case…

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, October 26, 2015

Η φωτογραφία με τα “αγκαλιασμένα σκυλιά” στο καταφύγιο δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο από τη φιλοζωϊκή προκαλώντας έντονα συναισθήματα και ενδιαφέροντα σχόλια από όλο το κόσμο.

Περίπου 4.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρεές χρηστών του διαδικτύου για τα ιατρικά έξοδα των συμπαθέστατων παραμελημένων σκύλων.

Η Κίρα και η Κάλα βρέθηκαν από το δρόμο στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων όπου παραμένουν τυπικά εκεί από τρείς έως επτά μέρες συνήθως πρίν από την ευθανασία τους .

 “Όλοι οι καλοί άνθρωποι μας βοήθησαν να ξεχάσουμε όλα τα κακά που μας έχουν συμβεί”, έγραψε η φιλοζωϊκή σε ένα μήνυμα.

“Τώρα είμαστε εδώ. Βρέθηκε η οικογένεια και ένα σπίτι για τα “αγκαλιασμένα σκυλιά”.Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται”

today.com

Ακολουθήστε μας:@AllaboutDog στο

Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube