Ρεσιτάλ σκύλου και ανθρώπου !!

Τα βιντ��άκια που θα δείτε παρακάτω δεν είναι πρόσφατα, είναι όμως σίγουρα μοναδικά και πρόκειται για ρεσιτάλ ανθρώπου και σκύλου στη μεταξύ τους επικοινωνία.

Ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος, είναι η κουβέντα που ακούμε συχνά.

Ο Κος Αντώνης Μιχαλάκος, τον σκύλο του τον Άρη (Μπούλη) δεν τον έχει μόνο σαν φίλο αλλά και σαν παιδί του.

Στα βίντεο που ακολουθούν αποδεικνύεται η αγάπη και η αφοσίωση του σκύλου προς το κηδεμόνα του που ξεπερνάει κάθε όριο.

Θα θαυμάσετε τις εκπληκτικές ικανότητες του σκύλου, άλλα και την αγάπη που έχει ο Αντώνης στον Άρη.Ο Άρης ήταν έξι χρονών την εποχή που δημοσιεύτηκαν τα βιντεάκια, διασταυρωμένο λυκόσκυλο με ντόμπερμαν. Είναι ένα μικρό δείγμα από τις πολλές ικανότητες του σκύλου,αναφέρει η περιγραφή στην ανάρτηση του Υoutube.

[wp_ad_camp_1]

Ο Άρης κάνει τα πάντα που του λέει ο Κος Αντώνης, μπαίνει μόνος του στο αυτοκίνητο, φέρνει τη τσάντα και την μεταφέρει παντού,φέρνει το μπουκάλι με το νερό, κουβαλάει την ομπρέλα στη παραλία, κολυμπάει και πάει όπου του λέει ο κηδεμόνας του ,μεταφέρει τα βατραχοπέδιλα από τη παραλία στη θάλασσα για να κάνει το μπάνιο του ο Κος Αντώνης και μετά τα επιστρέφει πάλι πίσω στη παραλία.

Όταν ο Κος Αντώνης κουράζεται κάποια στιγμή,τότε ο Άρης τον μεταφέρει στη παραλία.Ρεσιτάλ σκύλου και ανθρώπου - έλα μάνα μου (1)Ο απίστευτος Άρης βρίσκει και φέρνει ακόμα και τα χαμένα κλειδιά!!!

ΠΟΥΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ??!!   ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! ΠΡΟΧΩΡΑ!! ΑΝΕΒΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ!! ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕ… είναι μερικές από τις ατάκες-εντολές που ξεχωρίζουν.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=HQJzPfZ2cZw[/embedyt]

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=Xe0XVwKzinI[/embedyt]

# Άνθρωπος και σκύλος