Παιδάκι γράφει γράμμα στο νεκρό σκύλο του: «Μο, Παράδεισος, Σύννεφο 1» -Ταχυδρόμος του απαντά και συγκινεί [Photos]

Όταν ο Mο το Μπιγκλ (σκύλος) του 3χρονου Λιουκ Γουέστμπρουκ πέθανε από γηρατειά, ο μικρός άρχισε να γράφει γράμματα με διεύθυνση «Μο Γουέστμπρουκ, Παράδεισος Σκύλων, Σύννεφο 1».

Μπορεί η κίνηση αυτή να μοιάζει με τρυφερή παιδική αφέλεια, όμως τελικά ο Λιουκ πήρε την πολυπόθητη απάντηση που περίμενε.

Η μητέρα του Μαρία Αρκιτζελ Γουέστμπρουκ, από το Νόρφολκ της Βιρτζίνια, συνήθως έπαιρνε τα γράμματα από το γραμματοκιβώτιο μόλις ο Λιουκ πήγαινε για ύπνο, αλλά ένα βράδυ το ξέχασε.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Μαρία βρήκε ένα καινούργιο γράμμα στο γραμματοκιβώτιο. Η διεύθυνση του αποστολέα απλά έγραφε «από τον Μο». γράμμα 3

Η Γουέστμπρουκ άνοιξε το γράμμα και διάβασε: «Είμαι στον Παράδεισο των σκύλων. Παίζω όλη μέρα και είμαι ευτυχισμένος. Σε ευχαριστώ που ήσουν φίλος μου. Σ’ αγαπάω, Λιουκ». παιδάκιΣυγκινημένη, περιέγραψε την εμπειρία της στο Distinction Magazine και αναφέρει: «Αυτό το γράμμα μού θύμισε την καλοσύνη των ανθρώπων και πόσο μεγάλη ελπίδα μπορεί να δώσει μία μικρή χειρονομία. Στην υγεία του Μο, του σκυλοπαράδεισου και των τρυφερών ταχυδρομικών υπαλλήλων».