Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Agility 2015 στην Ιταλία 8-12 Απριλίου 2015

 agility22

14 μέρες έμειναν για τη μεγαλύτερη διοργάνωση agility στο κόσμο , το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αgility 2015

 H διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Voghera (Pavia) στην Ιταλία από 8 έως 12 Απριλίου 2015 ενώ αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη χώρα μας εφόσον συμμετέχει φέτος με 5 Ελληνικές παρουσίες και τους τετράποδους αθλητές τους στις αντίστοιχες κατηγορίες:

symmetoxes

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ιταλική Ομοσπονδία Κυνολογικού Αθλητισμού (FISC). Η μόνη αναγνωρισμένη στην Ιταλία  από τη Διεθνή Ομοσπονδία του Κυνολογικού Αθλητισμού.

Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι να μπορεί με αυτό το τρόπο να παρέχει τη  πολυετή και βαθιά γνώση των κοινωνικών και αθλητικών δρώμενων, ιδίως για ό, τι αφορά το σκυλί και τον κόσμο του.

“Δουλεύουμε με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, των πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών πρωτοβουλιών καθώς και κοινωνικές και ενσωματωμένες δραστηριότητες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της νεολαίας που προσεγγίζουν το κυνολογικό πολιτισμό.” αναφέρει η ομοσπονδία.

Παρουσίαση ομάδων

Τοποθεσία και εγκαταστάσεις διοργάνωσης

Σχετικές πληροφορίες για τη διοργάνωση, το πρόγραμμα αγώνων, πληροφορίες για το που θα μείνετε μαζί με τους τετράποδους φίλους σας και μέρη για διασκέδαση εδώ .

 

Η ομάδα του allaboutdog εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα!!