Ο Λούπο, το αμαξίδιο, το Δημοψήφισμα και οι άνθρωποι!

Κυριακή 5/7/2015

Ημέρα Δημοψηφίσματος για την Ελλάδα και  τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα εδώ!

Και ο Λούπο στην Ελλάδα ζεί,μόνο που δεν ξέρει τι είναι το Δημοψήφισμα, ούτε ψηφίζει, ούτε περιμένει να δει τα αποτελέσματα!Λούπο (4)

Είναι 15 χρονών, και ζει σε ένα οικόπεδο μόνος του κάπου στην Αθήνα με κινητικό πρόβλημα λόγω οστεομυελύτιδας.Είναι ένα πολύ γλυκό και καλόκαρδο σκυλάκι απλά άτυχο..

Σε αυτόν ήταν στραμμένοι κάποιοι άνθρωποι εδώ και μέρες σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν να περπατήσει ξανά.

O Βασίλης Τζιγκούρας  με προσωπική του πρωτοβουλία είχε αρχίσει εδώ και μέρες να φτιάχνει ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Με μεράκι και αγάπη, με απλά υλικά αλλά με όρεξη και πείσμα,τελικά τα κατάφερε. Το καροτσάκι ήταν έτοιμο.!!Λούπο (5)

Σήμερα ήταν η μέρα του Λούπο , η μέρα που θα φρόντιζαν τον χώρο του και η μέρα που θα περπατούσε ξανά, η μέρα που θα ένιωθε πως είναι να πηγαίνεις μια βόλτα με ανθρώπους με αγάπη, και ΟΧΙ με μίσος και απάθεια, η μέρα που θα δοκίμαζε το αναπηρικό αμαξίδιο που του έφτιαξαν.Λούπο (6)Το αποτέλεσμα της μέρας και πριν κάν ακόμα ανοίξουν τα exit polls είναι ότι ..το ΚΑΛΟ κέρδισε., ΝΑΙ ο Λούπο περπάτησε και πάλι,.!!

ΒΙΝΤΕΟ

 Ποιός είναι πιό χαρούμενος οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Ο τετράποδος φίλος ή οι δίποδοι σωτήρες του?

Τώρα ψάχνουν για ένα σπίτι με ανθρώπους, με φροντίδα και αγάπη για να συντροφέψουν τον Λούπο για το υπόλοιπο της ζωής που του απομένει.

Όποιος τον φιλοξενήσει θα έχει την οικονομική υποστήριξη της Φιλοζωικής Δράσης Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου για την αγωγή του.

Εδώ στο Facebook  θα δείτε τον Λούπο και την προσπάθεια ανθρώπων που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα. Ο στόχος τους είναι να δώσουν την  ευκαιρία σε παραπληγικά ζωάκια να περπατήσουν και πάλι κατασκευάζοντας αναπηρικά αμαξίδια.

Διαβάστε σχετικά :

Σώζουν Ζωές, Βοηθάνε Τα Ζώα!![Video]

Άλλαξε Τη Ζωή Της Φούσκας [Video]

Σκύλος Χωρίς 4 Άκρα Περπατά Ξανά Χάρη Στη Τεχνολογία.(Βίντεο)

Σκύλος Και Άνθρωπος : O Ένας Για Τον Άλλον [Video]

Κορίτσι Με Τεχνητά Μέλη Φίλη Με Σκύλο Χωρίς Πόδι