Ένας «αληθινός» Σκούμπι Ντου που φοβάται τη σκιά του

Ο τετράποδος γίγαντας Πρίσλεϊ με το παραμικρό πηδά στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του.

image

Έχει ύψος 1 μέτρο και 80 εκατοστά, ζυγίζει 82 κιλά και ανήκει στην αυτοκρατορική ράτσα των επιβλητικών Μεγάλων Δανών. Ωστόσο, ο Πρίσλεϊ από μικρός τρόμαζε με το παραμικρό και για αυτό όλοι τον αποκαλούν «αληθινό» Σκούμπι Ντου – από το γνωστό σκύλο των κινουμένων σχεδίων που λατρεύει τα χοτ ντογκ και την αγκαλιά του Σάγκι.

Η 47χρονη Σιάν Μπάρετ από τη Βρετανία εξηγεί πως ο Πρίσλεϊ τρομοκρατείται με το παραμικρό θόρυβο, όπως για παράδειγμα: τον ήχο από τις πλαστικές σακούλες ή την ηλεκτρική σκούπα. Στο σπίτι ο τεράστιος Μεγάλος Δανός έχει δικό του μαξιλάρι και μια κουβερτούλα για παρηγοριά, την οποία κουβαλά παντού.

image

«Ο Πρίσλεϊ είναι σίγουρα ένας αληθινός Σκούμπι Ντου, φοβάται σχεδόν τα πάντα. Τρομοκρατείται από μικρότερα σκυλιά αλλά τώρα φοβάται και τις πλαστικές σακούλες, τον τρομάζει ο ήχος τους», περιγράφει η Μπάρετ στη Daily Mail. «Σε πρόσφατη βόλτα μας στο πάρκο φοβήθηκε ένα μικρόσωμο σκυλί και κρύφτηκε. Δεν έβγαινε μέχρι ο μικρός να απομακρυνθεί», αφηγείται.

image

«Προφανώς ο κόσμος κοντοστέκεται όταν αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλος είναι αλλά ο Πρίσλεϊ τους κερδίζει με την προσωπικότητά του. Είναι πολύ υπομονετικός σκύλος», εξηγεί η 47χρονη.

«Τον έχω από τότε που γεννήθηκε, εγώ τον μεγάλωσα γι’ αυτό είναι πολύ “μαμάκιας”. Με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και κλαίει όταν πηγαίνω για ύπνο. Αν ποτέ ξεχάσω το φαγητό του, περιφέρεται στο σπίτι με το παπούτσι μου για να μου δείξει πως πεινάει».

Ο Πρίσλεϊ όταν ήταν κουτάβι
imageathensvoice.gr

Ακολουθήστε μας:@AllaboutDog στο

Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube