Αλεξανδρούπολη : Ο σκύλος μύρισε τα παραισθησιογόνα μανιτάρια

Συνελήφθησαν την Δευτέρα (13-7-2015) στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Κολομβίας και τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 22, 21 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα: Ο σκύλος μύρισε τα παραισθησιογόνα μανιτάρια.
Την Δευτέρα (13-7-2015) το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον 49χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στον ταξιδιωτικό του σάκο τρία (3) παραισθησιογόνα μανιτάρια, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε εισάγει από το εξωτερικό στη χώρα μας.

Την Δευτέρα (13-7-2015) το μεσημέρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τους τρεις (3) ημεδαπούς, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν:

Στην κατοχή του ενός 21χρονου, μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)
Στην κατοχή του δεύτερου 21χρονου, δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Στην κατοχή του 22χρονου, μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

 

 

Πηγή: thrakitoday.com