Αγόρασαν από το Ebay ένα λεωφορείο και το μεταμόρφωσαν στο εξοχικό των ονείρων τους! 

“Βαρέθηκαν να «τρώνε πόρτα» σε διάφορους ξενώνες και αγροκτήματα επειδή έχουν πολύ μεγάλα σκυλιά”

Ο Andrew και η Lisa-Jane Powis αγόρασαν από το eBay ένα διώροφο λεωφορείο έναντι μόλις περίπου 3500 ευρώ και ξόδεψαν ακόμα 20.000 ευρώ για να το φτιάξουν. Ουσιαστικά, για να το μεταμορφώσουν καθώς από λεωφορείο το μετέτρεψαν στο εξοχικό των ονείρων τους.

Πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, ξυλόσομπα και τρία κρεβάτια, το λεωφορείο αποτελεί πια το ιδανικό τους σπίτι διακοπών αφού βαρέθηκαν να «τρώνε πόρτα» σε διάφορους ξενώνες και αγροκτήματα επειδή έχουν πολύ μεγάλα σκυλιά.

Το ζευγάρι από τη Βρετανία αφιέρωσε έξι εβδομάδες στην ανακαίνιση του λεωφορείου και το χρησιμοποιεί πλέον για τις διακοπές με τα τρία παιδιά του, 13,7 και 4 ετών και τους δύο μεγάλους Δανούς του.

Το λεωφορείο, με το παρατσούκλι «Betsy Blue», διατίθεται για ενοικίαση και στο κοινό έναντι περίπου 150 ευρώ τη βραδιά.

Οι Powis ξήλωσαν όλα τα καθίσματα και τοποθέτησαν έπιπλα και οικοσκευή στο λεωφορείο, ενώ στον κάτω όροφο υπάρχει και μπάνιο. Δίπλα στο λεωφορείο έχει τοποθετηθεί και τζακούζι.Αγόρασαν από το Ebay ένα λεωφορείο

«Σκεφτήκαμε, γιατί να μη φτιάξουμε το δικό μας τροχόσπιτο», αφηγείται ο 43χρονος Andrew. «Παρότι δεν είχαμε εμπειρία με τέτοια πράγματα, είπαμε να το δοκιμάσουμε και πήγε καλά. Τα παιδιά το λατρεύουν, ήλπιζαν να το έχουμε μόνο για εμάς και ενοχλούνται που το νοικιάζουμε και σε άλλους».

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη, επειδή υπάρχει πολύς χώρος στο λεωφορείο, ενώ υπάρχουν πράγματα στον εξοπλισμό του που εντυπωσιάζουν», συνεχίζει η Lisa-Jane.

Πηγή: newsbeast.gr|linkza.net

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube