Το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου 2017 [Video]

Η Μάρθα, ένα Neapolitan mastiff, 3 ετών με βάρος 57 κιλά κέρδισε το τίτλο “Το πιο άσχημο σκυλί του κόσμου” στον ετήσιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για 29η χρονιά  στη Petaluma της Καλιφόρνια των Η.Π.Α τη Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Η Μάρθα, με ιδιοκτήτρια την Shirley Zindler, κέρδισε το τίτλο με τη συμπαράσταση του κοινού και 1.500 δολάρια μεταξύ 13 άλλων  υποψήφιων σκύλων .

Θα μεταφερθεί σύντομα στη Νέα Υόρκη για εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές.Τα κριτήρια στα οποία κρίνονται τα σκυλιά περιλαμβάνουν την αντίδραση του κοινού, τις πρώτες εντυπώσεις και τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά τους.

Η Μάρθα τινάζει το κεφάλι της, αφού έλαβε το βραβείο της

Η εκδήλωση αναφέρεται ότι περιλαμβάνει συνήθως πολλά σκυλιά που έχουν σωθεί από καταφύγια και εργαστήρια κουταβιών.

Η Μάρθα από την κοντινή Σεβαστούπολη είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που διασώθηκε από το Dogwood Animal Rescue Project στην κομητεία Sonoma, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός και ενώ ήταν σχεδόν τυφλή από παραμέληση μετά από διάφορες επεμβάσεις μπορεί πλέον να δει και πάλι χωρίς πόνο,είπε η κα Ζίντλερ.

Τη 2η θέση κέρδισε η  Moe, ένα 16χρονο ημίαιμο Brussels Griffon-Pug από τη Santa Rosa της Καλιφόρνια.

Είναι κουφή και τυφλή αλλά η όσφρηση της είναι τόσο ισχυρή που απολάμβανε όλες τις μυρωδιές ανάμεσα σε διάφορες λιχουδιές στην Έκθεση Sonoma-Marin όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός.