Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας: Έσερνε σκύλo στην στην άσφαλτο με το αυτοκίνητο (βίντεο)

Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας κατέθεσε στις 24 Δεκεμβρίου 2018 η Γεωργία Τσαβάλα καθώς από το βίντεο που βλέπετε ενημερώθηκε πως στις 22 Δεκεμβρίου κάποιος έσυρε έναν σκύλο στην άσφαλτο στην περιοχή από τη Βόνιτσα προς το Άκτιο Αιτωλοακαρνανίας.

Η κα Τσαβάλα εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας μαζί με την κόρη της και παρέδωσε και αντίγραφο του βίντεο σε CD και έδωσε κατάθεση, καθώς και τον αριθμό του οχήματος που ανήκει σε μια γυναίκα.

Στις 26 Δεκεμβρίου όταν πήγε και πάλι στο Αστυνομικό Τμήμα για να πληροφορηθεί την εξέλιξη της υπόθεσης άκουσε τον αξιωματικό υπηρεσίας να της λέει ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου δεν φαίνεται καλά, ότι βρήκαν την ιδιοκτήτρια του οχήματος, που ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε εκείνη το αυτοκίνητο της, και ότι το σκυλί είναι καλά! Επειδή όλες αυτές οι «εξηγήσεις» και οι δικαιολογίες φάνηκαν αρκετά ικανοποιητικές στους αστυνομικούς υπαλλήλους η κα Τσαβαλά προκειμένου να μην κουκουλωθεί η υπόθεση λόγω εντοπιότητας έστειλε το υλικό στο www.zoosos.gr και ενημέρωσε από που το έλαβε.

H Μαγδαληνή Πάντα, που είναι η αρχική αποδέκτης του βίντεο αρνήθηκε στο www.zoosos.gr να κατονομάσει από ποιον έλαβε το αποδεικτικό στοιχείο του εγκλήματος λέγοντας ότι της αρκεί ότι το σκυλί είναι καλά και ότι αυτό είναι ένα βίντεο που αρχικά ανέβηκε στο Instagram.

Ο Δημήτριος Κύρικος, κάτοικος Βόνιτσας, που επίσης μίλησε μαζί μας μας εξήγησε ότι η κα Πάντα του έστειλε αρχικά το βίντεο μέσω facebook καθώς και όλα τα τα άλλα στοιχεία δηλαδή σε ποιο σημείο έγινε το έγκλημα, σε ποια περιοχή, ποια ημέρα και ώρα, ποιος είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, και ότι αυτός από τον οποίο και εκείνη το έλαβε της ζήτησε να μην τον μπλέξει! (αναφέρει η συντάκτης του site)

Το βίντεο με τη βάναυση κακοποίηση του σκύλου είναι ένα σημαντικό αποδεικτικό υλικό του φρικτού εγκλήματος, εντούτοις εξαιρετική σημασία έχει η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα που και δεν πήγε στην Αστυνομία και τον καλύπτουν.

Πηγή: zoosos.gr