Το πρώτο animal parade έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης

Την Κυριακή 4 Οκτώβρη, παγκόσμια ημέρα των ζώων, θα γίνει παρέλαση. Παρέλαση ανθρώπων μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Οι διοργανωτές λένε “φέρτε μαζί το σκυλί, το γατί σας, το κουνέλι σας, την σαύρα σας, το πτηνό σας ακόμα και το ψάρι σας και πάμε να παρελάσουμε όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι την Λότζια. Όλοι μαζί θα διακηρύξουμε την ανάγκη συμβίωσης των ανθρώπων με τα ζώα στο αστικό περιβάλλον και θα νιώσουμε περήφανοι που έχουμε επιλέξει να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας με το αγαπημένο μας ζώο”.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει η “Λέσχη Λαμπραντόρ Κρήτης”, η ¨Ζωόφιλη Δράση”, και οι θεματικές φιλοζωικές ομάδες των ιδιοκτητών Boxer, Cocker Spaniel, Pincher, Cane Corso και Doberman. Οι ιδιοκτήτες οποιουδήποτε ζώου μπορούν να συμμετάσχουν στο 1st Heraklion Animal Parade την Κυριακή 4 Οκτώβρη και ώρα 12:00. Ώρα προσέλευσης 11 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Η παρέλαση αφού διασχίσει κεντρικές οδούς του Ηρακλείου θα καταλήξει στο δημαρχείο, όπου η Ζωόφιλη Δράση διοργανώνει μπαζάρ και γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, και πολλά δρώμενα με την πολύτιμη συνδρομή ραδιοφωνικών σταθμών, δημοτικών σχολείων, επιχειρήσεων και χορηγών της πόλης.

Όπως σημειώνουν: “Ελάτε όλοι να συμμετάσχετε στην παρέλαση και τη γιορτή των ζώων, οσοι δε το επιθυμείτε φέρτε μαζι σας μια κονσέρβα ή ξηρη τροφή για τα αδεσποτάκια μας ή υιοθετήστε ένα από αυτά από τα πολλά παρκάκια υιοθεσίας της Ζωόφιλης Δράσης.”

Ακολουθήστε μας:@AllaboutDog στο

Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube