Το Αλύχτισμα στο Θέατρο Λιθογραφείον

Το νέο έργο του Χρήστου Στρέπκου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Λιθογραφείον στη Πάτρα τον Οκτώβριο σε παραγωγή Area 51-Θέατρο Λιθογραφείον. Και μετά θα ταξιδέψει Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια νύχτα με καύσωνα ο Στάθης τσακωμένος με την γυναίκα του βγάζει βόλτα τον σκύλο του Μαξ . Τον αφήνει στους φίλους του που δουλεύουν σεκιούριτι σε μια εφημερίδα.

Ο σκύλος είναι η κάλυψη του για να απατά την γυναίκα του . Δεμένος στην ταράτσα ο Μαξ αλυχτάει και ξεσηκώνει όλη την συνοικία στο πόδι .Οι φίλοι του δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση. Αλλά δειλιάζουν να πουν όχι στο Στάθη . Χάρη στις γνωριμίες του Στάθη έχουν την δουλειά τους.

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μια 25χρονη υπάλληλος της εφημερίδας βρίσκει στο συρτάρι του γραφείου της ερωτικά ποιήματα και υποθέτει πως είναι ένας από τους δυο σεκιούριτι .Μες την νύχτα πηγαίνει να τον συναντήσει. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος στην ταράτσα και ο σκύλος το σκάει.«Το Αλύχτισμα»:  Έργο του Χρήστου Στρέπκου κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Λιθογραφείον  Τον Οκτώβρη

Το Αλύχτισμα είναι μια μαύρη κωμωδία με σασπένς και ηλεκτρισμένους διάλογους. Είναι μια μαύρη κωμωδία αντοχής. Οι ήρωες δοκιμάζονται από την ζέστη , τα ουρλιαχτά του σκύλου και τις προσωπικές τους συγκρούσεις. Μονίμως καλούνται να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιδρούν με χιούμορ, ειρωνεία και βία μέχρι να ακουστεί ο μεγάλος θόρυβος στην ταράτσα. Τότε όλα ανατρέπονται.

Ένα έργο για τα όρια και τη δύναμη της φιλίας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος

Σκηνογραφία: Μαρία Αλανιάδη

Κοστούμια: Celebrity Skin

Κίνηση: Νίκος Λυμπεράτος

Φωτισμοί: Ευσταθία Δρακονταειδή

Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσάκωνας

Φωτογραφία: Γιώργος Γινάτης

Δημιουργικό: Νίκος Πατρώνας

Παίζουν:

Ηλίας Μαζιώτης

Αλέξανδρος Λούτας

Μάρια Φλωράτου

Βασίλης Τσόρλαλης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: AREA51 –ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ