Η γιορτή του CAMPO FELICE

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 11 και 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, στο οροπέδιο του Campo Felice, οι κλασικοί αγώνες Εξαίρετων Σέττερ και Πόιντερ, αλλά και η διαδικασία για το Master.

Χιλιάδες κυνόφιλοι κάθε ηλικίας, κριτές αλλά και κυναγωγοί με τους ιδιοκτήτες τους απ’ όλο τον κόσμο είχαν κατακλύσει το πανέμορφο οροπέδιο είτε για να παρουσιάσουν τα σκυλιά τους είτε για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα των Σέττερ και των Πόιντερ, δημιουργώντας μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Κυνόφιλοι απ’ όλο τον κόσμο είχαν κατακλύσει το πανέμορφο οροπέδιο είτε για να παρουσιάσουν τα σκυλιά τους είτε για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα των Σέττερ και των Πόιντερ.

Παράλληλα, κάθε είδους υπαίθρια μαγαζιά πουλούσαν επώνυμα και μη ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και όλα σχεδόν τα είδη για σκύλους δίνοντας την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες αγορές. ‘Εντονη ήταν και η ελληνική παρουσία με τους κυναγωγούς Γονιδάκη και Παχή να παρακολουθούν τους αγώνες.

Μαζί και ο Κλωνάρης Μιχάλης με τον γιο του Λουκά, οι οποίοι διαθέτουν πλέον τον Mondo del Sargiadae, που θα τρέχει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στην Ερευνα Κυνηγίου στα χέρια του κ. Γονιδάκη. Τον αγώνα Εξαίρετων Πόιντερ έκρινε ο πρόεδρος του Ελληνικού Πόιντερ – Σέττερ κλαμπ, Δημήτρης Γκουζούνας, ενώ στο τέλος βραβεύτηκε από το Ιταλικό Πόιντερ κλαμπ για τη γενικότερη προσφορά του στην κυνοφιλία. Στους Εξαίρετους νικήτρια των Πόιντερ ήταν η Ukraina Del Volturno του κ. Iazzetta M., ενώ στα Σέττερ νικητής ο Leonardo του κ. Morreti. Τέλος, τον τίτλο του Master κέρδισε το Πόιντερ Bill Della Steccaia με κυναγωγό τον G. Cantoni.

Στη μνήμη του τζέντλεμαν Ademaro Scipioni στήθηκε μια γιγάντια οθόνη με αποσπάσματα από την καριέρα του και σίγουρα βλέποντας τα μάτια όλων καταλάβαινες ότι εκτός από κορυφαίος κυναγωγός ήταν και σπουδαίος άνθρωπος. Ηταν μία εξαιρετική δουλειά από το Ιταλικό Σέττερ κλαμπ για έναν μεγάλο κυνόφιλο.

Ετσι κάπως τελείωσε άλλο ένα διήμερο στο Campo Felice, δίνοντας όλοι ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την ελπίδα κάθε χρόνο να παρουσιάζονται τα καλύτερα ΣΕΤΤΕΡ και ΠΟΪΝΤΕΡ…

Source: ethnos.gr

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google| Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube