Δίας: ο σκύλος που έφαγε το πιο απίστευτο “γεύμα” της χρονιάς

Είναι γνωστό πως η όρεξη των σκύλων δεν σταματάει σχεδόν ποτέ. Αν δεν είναι κάποιος τριγύρω για να τους σταματήσει, μυρίζουν, γλείφουν και βάζουν στο στόμα τους, ό,τι μπορεί να μασηθεί. Αλλά κάποια ξεπερνούν τα όρια.

Ένα από αυτά και ο Δίας, ένα καφέ doberman που μένει στην Αμερική και κατάφερε να φάει 26 μπάλες του γκολφ, ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτα.

Με αυτό το “κατόρθωμα”, ο Δίας εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 10ο ετήσιο διαγωνισμό κτηνιατρικής με την ονομασία “They Ate What;”. Αλλά είναι μόνο ένα από τα κατοικίδια σκυλιά που έχουν φάει μερικά περίεργα πράγματα τη χρονιά που πέρασε.

Ο διαγωνισμός πραγματοποείται εδώ και 10 χρόνια στην Αμερική, με σκοπό να αφυπνίζει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να κοιτάνε και να προσέχουν πάντα τι τρώνε τα ζωάκια τους.

Δεύτερο για φέτος κατετάγη ένα κουτάβι λαμπραντόρ που έφαγε ένα καλάμι ψαρέματος (!) και στην τρίτη θέση ένα ακόμα λαμπραντόρ το οποίο είχε φάει έναν μεντεσέ από πόρτα.

Η συντάκτρια των Veterinary Pracrice News, Marilyn Iturri, στο περιθώριο της ανακοίνωσης των “νικητών” είπε πως ο διαγωνισμός περνά ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την φροντίδα και την προστασία των ζώων που έχουμε για συντροφιά.

Ειδικότερα, δήλωσε: “Αν νομίζετε ότι το κατοικίδιό σας έχει φάει κάι που δεν έπρεπε, να το πάτε κατευθείαν στον κτηνίατρο. Μην περιμένετε συμβουλές από τον… Dr Google”.

Ο Δίας, η ακτινογραφία του και τα μπαλάκια του γκολφ

Δίας: ο σκύλος που έφαγε το πιο απίστευτο "γεύμα" της χρονιάς
Δίας: ο σκύλος που έφαγε το πιο απίστευτο "γεύμα" της χρονιάς
Δίας: ο σκύλος που έφαγε το πιο απίστευτο "γεύμα" της χρονιάς

Πηγή: Pathfinder.gr

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube